Boxerul George Gavrilă: „Am venit să-i iau apărarea lui Damaschin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La recursul lui Dinu Damaschin, judecat ieri, la Curtea de Apel Bacău, a participat și fostul campion la box, George Gavrilă, care a cunoscut-o în urmă cu mai mulți ani pe Monica Gabor. Instanța băcăuană a decis să prelungească starea de arest preventiv pentru Dinu Damaschin.

Tânărul boxer George Gavrilă nu a uitat ajutorul dat de Dinu Damaschin. Tocmai de aceea, ieri, a venit în instanță să fie alături de cel care s-a autointitulat „tăticul Monicăi" și care acum este închis pentru proxenetism și trafic de persoane. Gavrilă nu crede că Damaschin ar fi traficat vreodată pe cineva. „Nu avea niciodată bani. Dacă avea apartamente în București și ar fi luat bani de pe fete, nu ar fi stat cu mama lui. Eu l-am cunoscut ca președinte la Drepturile Omului. S-a luptat în instanțe, a supărat magistrați. De asta, aici în Bacău nu va avea un proces corect. Am venit să-i iau apărarea, vâzând că a ajuns în cea mai grea stare de degradare a sănătății", a spus Gavrilă, după care a mai continuat: „Este foarte slăbit. Instanța ar trebui să nu-l judece ca și cum ar fi de la Gestapo, iar aici ar fi procesul de condamnare la moarte de la Nuremberg", a mai spus George Gavrilă.

Dinu Damaschin rămâne în arest

Tânărul boxer a cunscut-o în urmă cu șapte ani pe Monica și nu crede că aceasta ar fi acceptat vreodată să se prostitueze. „A stat în casa lui Damaschin, apoi a plecat la București. Era dezghețată, isteață și frumoasă. Nu cred că ar fi acceptat vreodată să se prostitueze".

Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor, mai stă încă 29 de zile în arest. Nu a mai mâncat din decembrie

L-a ajutat pe Alexandru Gavrilă

George Gavrilă consideră că Dinu Damaschin a avut un rol pozitiv în procesul fratelui său. Boxerul Alexandru Gavrilă a comis o crimă, care nu are nicio explicație. În urmă cu doi ani, acesta și-a înjunghiat fiica, care avea numai trei ani, cu un cuțit în inimă. În acest moment el este internat la Spitalul Grajduri din Iași, pentru tulburări psihotice. Nu a făcut nicio zi de închisoare din cauza încadrării medicale. „În acest proces ne-a ajutat domnul Dinu, deoarece avea notorietate, dar și presa. Acum, fratele meu este mai bine și sper să-i dea drumul din spital", a mai afirmat George Gavrilă.

După 20 de zile de greva foamei, Damaschin vrea să fie incinerat

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite