Boxerul Alexandru Gavrilă, internat în Spitalul de Psihiatrie Grajduri pentru că și-a ucis fetița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul băcăuan, Alexandru Gavrilă (26 ani), care în urmă cu doi ani, și-a ucis fetiţa Alessia Patrice, de numai 3 ani, cu mai multe lovituri de cuţit, se află internat în continuare la Spitalul de Psihiatrie Grajduri Iași.

La începutul lunii iunie, acesta a solicitat Judecătoriei Iași să fie eliberat și să se trateze în libertate. Cererea lui a fost respinsă. Cu toate acestea, fratele lui, George Gavrilă (25 ani), susţine că starea sportivului s-a ameliorat mult şi că în curând medicii i-ar putea da drumul în libertate.

„E în continuare internat la Iaşi şi se află sub supraveghere. I s-a refuzat cererea de a fi eliberat. Încadrarea iniţială a fost de delir mistic, pe fondul căreia a făcut fapta, iar acum starea lui este de tulburare psihotică acută. Va fi eliberat când se va ameliora. Poate dura o lună sau un an", a spus George Gavrilă.

În luna august 2009 fostul sportiv şi-a înjunghiat fetiţa de trei ani şi două luni pentru că ar fi văzut diavolul. În timpul anchetei s-a stabhilit că tânărul nu a avut discernământ în momentul săvârşirii crimei şi s-a dispus internarea lui la Spitalul de Psihiatrie Grajduri. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite