Bacău: Albumul ”Botticelli„ a prins bine la băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Albumul ”Botticelli„ a prins bine la băcăuani
Bacău: Albumul ”Botticelli„ a prins bine la băcăuani

Publicația s-a distribuit în această dimineață împreună cu ziarul ”Adevărul” pentru numai 12,99 de lei.

Zeci de băcăuani au cumpărat în această dimineață un nou album din colecția ”Pictori de Geniu”. Dedicată lui Sandro Botticelli, publicația s-a vândut ca pâinea caldă încă de la primele ore ale dimneții.

”Oamenii vin și cumpără de la noi de la deschiderea chioșcului, la 7.30. Sunt în drum spre serviciu și își iau ziarele și în special, cărțile sau albumele care vin cu ziarul Adevărul. Acestea se vând cel mai bine”, ne-a declarat Valeria Grigorov, vânzătoare la chioșcul de ziare de pe strada 9 mai. Tinerii care au reușit să-și adune fiecare număr din colecție nu vor să piardă nicio ediție.

”Colecția cu pictori este foarte importantă pentru mine. Am o pasiune pentru artă, dar pentru că în librării albumele se vând foarte scump, nu mi-am permis niciodată să cumpăr o carte despre un pictor. Ce ne oferă Adevărul mi se pare extraordinar”, a spus Ionuț Chiribău, elev la Liceul de Artă din Bacău.

Astăzi, băcăuanii au avut ocazia de a cumpăra albumul dedicat vieții și operei lui Botticelli, pictorul despre care se știe că a pictat frescele Capelei Sixtine de la Vatican.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite