Boeingul scos la vânzare de Fisc și-a găsit proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul este din 1985 şi nu mai poate fi înmatriculat
Avionul este din 1985 şi nu mai poate fi înmatriculat

Avionul Boeing 737 care a ajuns în curtea Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Bacău, după ce proprietarul nigerian l-a abandonat, și-a găsit un nou "stăpân".

UPDATE: Oficial, licitaţia a fost câştigată de Rodica Elena Petre din satul Negoieşti, comuna prahoveană Brazi, administratora unei firmei de pardoseli. Cu toate că aceasta urmează să achite o sumă impresionantă pentru avion, edilii comunei afirmă că nu au habar cine este femeia de afaceri.

"Sunt mai multe familii cu numele Petre în Negoieşti. Nu ştiu exact despre cine e vorba, iar de firma ei nu am auzit. M-aş bucura să aducă avionul la noi în comună, pentru că ar plăti taxele la bugetul local şi m-ar mai plimba şi pe mine în campanie", a spus râzând viceprimarul Leonaş Radu.

Este vorba despre o persoană din Prahova, care a licitat 354.000 de lei, cu tot cu TVA.

La licitație s-au înscris patru persoane, însă prahoveanul a fost cel mai darnic. Ca să intre în posesia aeronavei trebuie ca banii să fie virați în contul DGFP în termen de cinci zile lucrătoare.

Fiscul se chinuie să scape de un Boeing abandonat de un nigerian

Aceasta este a doua licitație organizată de Fisc, pentru vânzarea Boeingului.

La prima, doi dintre participanți au oferit aceeași sumă și, prin urmare, avionul nu a fost adjudecat de nimeni.

Direcția Finanțelor Publice Bacău este prima instituție din țară care a scos la vânzare un avion. Prețul de pornire a fost de 80.000 de lei.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţul Bacău!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite