Biletele spre Italia se vând ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursele aeriene s-au reluat, marţi dimineaţă, şi pe Aeroportul Internaţional „George Enescu“din Bacău. Cea mai aşteptată a fost cursa Bacău – Roma, a companiei Blue Air, programată la ora 14,15.

Cum operaţiunile de check-in începeau cu două ore înainte, numeroşi pasageri au preferat să vină la aeroport încă de la ora 9.00, ca să fie siguri că vor prinde bilet şi un loc în avion.

„Am întârziat două zile“

„Trebuie să ajung în Italia neapărat. Zbor până la Roma şi de acolo plec cu o maşină spre Milano, unde lucrez. Am venit la aeroport de la ora 6.00, în speranţa că va fi şi cursa de Milano, dar a fost anulată. Am întârziat deja două zile din cauza norului de cenuşă, dar am găsit înţelegere la şefi şi nu am probleme deosebite“, ne-a declarat Adriana Suciu. În situaţia ei au fost sute de băcăuani care n-au ajuns la job-urile din străinătate din cauza norului vulcanic.

Şi zborul programat în cursul serii, la ora 22.00, către Londra, a fost confirmat de operatorii call-center-ului Blue Air. Singura cursă anulată marţi dimineaţa a fost Bacău – Milano, programată la ora 7,35.

În următoarele două zile, din Bacău nu vor fi programate curse către oraşele din nordul Italiei, ci doar către cele din centru şi sud. Potrivit reprezentanţilor Blue Air, toate biletele pentru cursele externe din următoarele două zile au fost deja cumpărate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite