Bacău: (UPDATE) Bilanţul accidentului de pe E 85: cinci răniţi şi două maşini distruse (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: (UPDATE) Bilanţul accidentului de pe E 85: cinci răniţi şi două maşini distruse (GALERIE FOTO)
Bacău: (UPDATE) Bilanţul accidentului de pe E 85: cinci răniţi şi două maşini distruse (GALERIE FOTO)

Cei cinci răniţi în urma accidentului de pe E 85 sunt în afara oricărui pericol, dar au suferit politraumatisme.  Traficul rutier între Bacău şi Adjud s-a reluat în condiţii normal, după ce Poliţia a finalizat cercetarea la faţa locului. Mai citiți: Accident grav cu trei mașini pe E85

Cele cinci persoane, patru adulţi şi un copil, care au fost rănite vineri în urma unui accident de circulaţie petrecut la ora 13,20, pe drumul E 85, între Bacău şi Bucureşti, au suferit diverse politraumatisme. În coliziune au fost implicate trei autovehicule, iar traficul rutier a fost îngreunat mai mult de o oră. Cei cinci răniţi au ajuns la Uinitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău. „Am fost solicitaţi la un accident cu patru victime, dar ulterior am constatat că erau cinci victime. Două dintre ele erau încarcerate. Dintre cei 5, trei au politraumatisme mai grave, iar doi, politraumatisme uşoare”, a declarat dr. Crina Pădure, de la Serviciul de Ambulanţă Bacău.

Accidentul s-a produs  la 15 kilometri de Bacău, în apropierea localității Faraoani. Potrivit martorilor, o autoutilitară de transport valori Ford Transit a ieșit de pe un drum lateral, fără să acorde prioritate unui autoturism BMW cu număr de Teleorman pe care l-a acroșat. Acesta a ricoșat pe contrasens și a fost lovit de un autoturism Volkswagen înmatriculat în Buzău. 


Cele două autoturisme au fost avariate grav în urma impactului, iar autoutilitara a suferit şi ea stricăciuni, la partea din faţă. A fost necesară intervenţia a trei ambulanţe şi a unui echipaj de la Descarcerare.  Poliţiştii au început imediat cercetările. „Din primele cercetări rezultă că şoferul autoutilitarei a ieşit pe drum fără să acorde prioritate unui autovehicul , iar din coliziune, autoturismul BMW a fost împins pe contrasens şi a fost lovit de un Volkswagen care circula regulamentar”, a declarat  comisarul-şef Lucian Brebu, de la Poliţia Rutieră Bacău.


Conducătorul auto al maşinii lovită de dubiţă a spus că aceasta a ieşit din lateral, fără ca şoferul să se asigure. „Mergeam dinspre Bacău spre Adjud.Am văzut microbuzul că iese în faţa mea, am luat puţin stânga,dar tot m-a acroşat lateral, maşina mea s-a întors şi a intrat cu spatele pe contrasens. Am simţit o izbitură puternică şi nu mai ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Titi Stancu, şoferul BMW-ului lovit de autoutilitară. Şoferul şi angajaţii firmei de securitate din maşina de transport valori nu au făcut declaraţii presei, având chiar unele încercări - verbale - de a-i îndepărta pe jurnalişti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite