Bacău: Biciclistul lovit de maşina Poliţiei este în stare gravă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a fost lovit, pe o trecere de pietoni din Bacău, de o maşină a Poliţiei, a fost operat, însă starea sa este în continuare gravă. MAI CITIŢI: Bătrân lovit pe zebră de maşina Poliţiei Rutiere

Potrivit medicilor băcăuani, bărbatul de 71 de ani se numeşte Andrei Diac. După ce a fost adus la spital şi diagnosticat cu comă alcoolo-traumatică de gradul doi şi traumatism cranio-cerebral, bărbatul a fost dus în sala de operaţie.

Pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale efectuată de un medic specalist neurochirurg. În prezent se menţine o stare generală gravă, cu prognostic rezervat, ţinând cont atât de traumatismele suferite cât şi de vârsta înaintată”, a precizat Natalia Jicmon, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Victima accidentului rutier este internată în continuare la secţia Terapie Intensivă a spitalului băcăuan, unde medicii fac eforturi să îi salveze viaţa. Potrivit procesului-verbal încheiat de poliţiştii care au venit la locul accidentului, biciclistul accidentat emana halenă alcoolică, lucru confirmat şi de diagnosticul iniţial pus de medici. Potrivit comisarului-şef Aurelian Nădejde, de la Biroul Rutier şi pentru Siguranţa Circulaţiei Bacău, poliţistul aflat la volanul maşinii de serviciu a fost testat cu etilotestul, iar testul a confirmat că nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind "zero".

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite