Bazinul Olimpic își închide porțile pentru două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii vor fi nevoiți să folosească pentru antrenamente bazinul destinat săriturilor iar băcăuanii obișnuiți să facă înot de agrement nu vor mai avea acces în incinta Bazinului Olimpic timp de două săptămâni. În acest interval clădirea va intra ăn reparații la doi ani de la finalizarea reabilitării și modernizării clădirii.

Peste 120 de sportivi legitimați la diferite cluburi de înot din municipiul Bacău nu se vor mai putea antrena în condiții normale în următoarele două săptămâni. Începând de astăzi conducerea Bazinului Olimpic a anunțat că acesta va intra în revizie și, totodată, se va face și recepția finală la doi ani după finalizarea reabilitării și modernizării construcției. "Această întrerupere a programului de funcționare nu depinde de noi. Sunt norme tehnice standard care impun o astfel de recepție la doi ani după definitivarea lucrărilor", a explicat Florin Turtă, directorul Bazinului Olimpic din municipiul Bacău.

Acesta a mai adăugat că în cele două săptămâni de revizie se va înlocui materialul sintetic de pe fundul bazinului și se vor schimba o parte din conductele de la instalația de alimentare cu apă.

Întreaga investiție va fi suportată de firma care a realizat modernizarea Bazinului Olimpic, lucrarea fiind încă în perioada de garanție. "Cei peste 120 de sportivi vor avea acces în incinta clădirii însă se vor antrena în bazinul destinat săriturilor. Pentru băcăuanii care veneau să facă înot de agrement accesul va fi interzis pe toată durata executării lucrărilor de reparație", a mai spus Florin Toderică.

Lucrările de renovare la Bazinul Olimpic, ce s-au întins pe o durată de aproape patru ani, au scos din visteria administrației băcăuane 17,5 milioane de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite