Bazarul Milcov, locul unde se întâlnesc produsele contrafăcute cu sărăcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianții din „Târgul Moldovenilor" nu au case de marcat, iar produsele sunt vândute fără certificate de calitate/garanție. Puțini meseriași au mai rezistat taxelor impuse de Primăria Bacău, instituție care a fost implicată într-un scandal legat de ilegalitatea taxelor din bazar.

Sute de comercianți și mii de băcăuani se întâlnesc în Bazarul Milcov, cunoscut ca "Târgul Moldovenilor". Tarabele sunt tixite de produse, mirosuri diverse te invadează la orice colț iar hoții de buzunare își fac zilnic rondul, mai ceva ca polițiștii comunitari ai primăriei. Chiloți și sutiene pentru femeile supradotate dar și produse electrocasnice stau laolaltă pe tarabe.

Nu lipsesc șuruburile, husele de mașini, ceasurile sau produsele second hand. Câțiva comercianți vând articole de pescuit, undițe, lansete dar și nadă. Viermii sunt cumpărați de la o societate din Ploiești, care face transport aproape zilnic, pentru ca aceștia să fie "proaspeți". „Afacerea cu undițe merge mai bine vara. S-au mai deschis alte tarabe, unii vând și în afara târgului", a spus comerciantul Andrei Popa.

Citiţi mai multe despre bazarul Milcov joi, 18 august, în ADS Bacău. Săptămânalul ADS Bacău se găsește la toate chioşcurile de presă din oraş, la preţul de 0,90 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite