Bătaie într-o primărie din Bacău. Un localnic l-a muşcat pe viceprimarul din Huruieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Miftode, viceprimarul comunei Huruieşti, este acuzat că a dat cu scaunul în cap unui localnic de 57 de ani, chiar în sediul Primăriei. De cealaltă parte, angajaţii instituţiei spun că bărbatul era violent şi l-a muşcat pe edil.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul prânzului, când Dorin Cojocaru, de 57 de ani, a intrat în sediul primăriei ca să rezolve problema unui titlu de proprietate pe o bucată de pădure. În urma scandalului, bărbatul a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la spitalul din Podu Turcului. Acesta prezenta leziuni la cap şi tensiunea arterială extrem de mare.

"Noi avem nişte pădure şi tata se chinuie de mult timp să intre în posesia terenului. Azi l-a sunat viceprimarul şi i-a zis să vină la primărie ca să rezolve preblema. Nu am fost de faţă ca să ştiu detalii, însă tata a ajuns la spital după ce viceprimarul l-a lovit cu scaunul în cap", a afirmat Ionuţ Cojocaru, 31 de ani, fiul bărbatului bătut.

Moarte suspectă în comuna Traian. Un băcăuan a ars de viu

Primarul Ion Zăbrăuţeanu spune că este plecat din localitate, însă duminică, deşi este zi liberă, angajaţii primăriei au fost la serviciu deoarece au de finalizat nişte documente care vor fi depuse la Consiliul Judeţean Bacău.

"Când pisica nu-i acasă, şoareceii joacă pe masă. În primărie e ca în Gara de Nord, intră cine vrea. Omul ăsta era beat şi a intrat cu chef de scandal. A rupt telefonul în două şi a început să lovească în stânge şi-n dreapta“, a declarat primarul comunei Huruieşti. 

Angajaţii prezenţi în Primăriei spun că Dorin Cojocaru l-a muşcat pe viceprimar. „A început să înjure şi a aruncat totul pe jos, zicea că are nişte probleme cu pământul. Vicele i-a spus să iasă afară, iar cetăţeanul l-a muşcat şi l-a lovit cu picioarele. E cunoscut ca om violent", a povestit contabila primăriei.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite