Bacău: Bărbatul care şi-a ucis fetiţa vrea să fie liber (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Bărbatul care şi-a ucis fetiţa vrea să fie liber (UPDATE)
Bacău: Bărbatul care şi-a ucis fetiţa vrea să fie liber (UPDATE)

Sâmbătă, de la ora 13, este programat recursul la decizia de arestare pentru 29 de zile a lui Alexandru Gavrilă, băcăuanul care şi-a ucis duminică fetiţa. Mai citiți: INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO Și-a ucis fetița ”ca să scape lumea de un rău” Ucigaşul propriei sale fiice, arestat p

Termenul fusese programat iniţial astăzi, dar a fost amânat, după ce avocatul Petru Ivaşcu a anunţat că nu îl va mai reprezenta în instanţă pe inculpat. „Am renunţat, pentru că nu se poate lucra aşa. Nu sunt lăsat să-mi fac treaba, nu mă lasă să lucrez”, a declarat Petru Ivaşcu, referindu-se la membri ai familiei Gavrilă dar şi la persoane din anturajul acesteia.

În ceea ce priveşte situaţia lui Alexandru Gavrilă, acuzat de omor calificat, fostul său avocat a declarat că „acesta s-a liniştit şi îi pare oarecum rău pentru ce a făcut, dar numai din punct de vedere spiritual, sufleteşte. Motivaţia sa rămâne tot una de ordin mistic şi spune că ar merita să fie omorât”.

Astăzi, Alexandru Gavrilă a fost adus în faţa completului de judecată al Tribunalului, însă instanţa a decis acordarea unui nou termen, dupăce familia a refuzat ca inculpatul să fie reprezentat de un avocat desemnat din oficiu.

Familia inculpatului va alege  un alt apărător, iar sâmbătă, de la ora 13,  la Tribunalul Bacău este programat recursul la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile. Alexandru Gavrilă este acuzat de comiterea unui omor calificat, faptă pentru care Codul Penal prevede pedeapsa cu închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite