Bacău: „Capra cu trei iezi“, pusă în scenă la „Bacovia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: „Capra cu trei iezi“, pusă în scenă la „Bacovia“
Bacău: „Capra cu trei iezi“, pusă în scenă la „Bacovia“

Actorii de la Teatrul „Bacovia“ vor juca duminică, în faţa micilor spectatori, „Capra cu trei iezi“, în regia lui  Petru Valter.  Scenografia este semnată de Vali Prisecaru,

Actorii de la Teatrul „Bacovia“ vor juca duminică, în faţa micilor spectatori, „Capra cu trei iezi“, în regia lui  Petru Valter. 

Scenografia este semnată de Vali Prisecaru, iar cei care vor însufleţi personajele lui Creangă sunt actorii Sorina Moian, Marlene Duduman, Liliana Isbândă, Mihai Chihaia şi MarianPuiu Gheorghiu. Jocul actorilor va  alterna cu jocul păpuşilor şi al măştilor.

Timp de aproximativ o oră, micii spectatori şi însoţitorii lor, părinţii, bunicii sau cadrele didactice, vor redescoperi o lume de poveste plină de culoare şi dinamism, în care protagonişti vor fi capra şi cei trei iezi, cumătrul lup, dar şi alte personaje care îi vor duce pe spectatori într-o lume de basm. Scenografia realizată de Vali Prisecaru va avea o contribuţie deosebită la crearea atmosferei în care se desfăşoară povestea.

„Muzica spectacolului «Capra cu trei iezi», subiectul piesei, care de altfel este unul moralizator, şi micile adaptări la timpurile moderne vor reuşi să dea şi mai multă savoare spectacolului, iar publicul va fi încântat“, a declarat Adrian Găzdaru, directorul Teatrului Municipal „Bacovia“. Spectacolul va începe duminică, la ora 10.00. Preţul unui bilet de intrare este 5 lei. „Poveştile lui Creangă merită puse în scenă“, a spus Ioan Roibu, bunicul unui copil de 6 ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite