Bacău: Fără apă rece în sudul Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrala care alimentează municipiul Bacău cu apă rece, veche de 40 de ani, s-a fisurat aseară în dreptul străzii Bicaz. Incidentul a lăsat aproape jumătate din populaţia municipiului

Magistrala care alimentează municipiul Bacău cu apă rece, veche de 40 de ani, s-a fisurat aseară în dreptul străzii Bicaz. Incidentul a lăsat aproape jumătate din populaţia municipiului Bacău fără apă curentă.


Defecţiunea a stârnit revolta locuitorilor din zona Bicaz, nervoşi pe faptul că reprezentanţii Regiei Autonome de Gospodărire Comunală (RAGC) Bacău nu au intervenit la timp pentru a remedia defecţiunea. „Conducta s-a spart sâmbătă. Ei au venit abia luni. S-au uitat, au privit cum curge apa şi au plecat. Strada a fost modernizată acum patru ani, dar nu au schimbat şi conducta de apă“, a spus Maria Ciocârlea, o locatară de pe strada Bicaz.


După mai bine de două ore în care locatarii au insistat cu telefoane la RAGC Bacău, echipele de muncitori au luat în final decizia de a opri alimentarea cu apă a zonei de sud a oraşului pentru lucrări. Intervenţia târzie a fost explicată de către şefii RAGC: „duminică nu am putut remedia defecţiunea pentru că este periculos să intervenim în această zi. Sunt oameni puţini pe tură în weekend. În această seară am fost chemaţi de acasă ca să venim la defecţiune“, a declarat Ioan Grădinaru, şef sector RAGC Bacău. Reprezentanţii RAGC Bacău nu au putut estima însă când va fi reluată alimentarea cu apă rece a oraşului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite