Bacăul, împodobit de sărbători cu 200.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iluminatul festiv de pe strazile municipiului Bacău cu ocazia sărbătorilor de iarnă a scos din bugetul local în acest an 200.000 de lei.

Suma este mai mare cu 50.000 de lei față de anul trecut iar în acești bani intră și costurile de achiziționare și amplasare a decorațiunilor.

"S-au folosit în general instalațiile din anii trecuți. S-au schimbat beculețele arse și s-au înlocuit instalațiile care nu mai puteau fi reparate. Ornamentele sunt confecționate de noi", a spus Viorica Marcu, director Direcția de Spații Verzi din cadrul Primăriei Bacău.

În afară de parcuri și centru orașului în acest an vor străluci luminițe și în cartierele Cornișa, Bistrița Lac, Nord și Banca Națională.

Ilumintaul de sărbători a fost pus în funcțiune, în mod oficial, pe 4 decembrie și va fi oprit la mijlocul lunii ianuarie.

"Cred că erau suficiente instalațiile și ce mai aveau ei din anii anteriori și nu mai era nevoie să dea atâția bani pe alte lucruri. Dar acest lucru se întâmplă de fiecare dată de sărbători", ne-a spus Lucian Mardare, un băcăuan.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite