Băcăuanul Narcis Iustin Ianău va concerta alături de Al Bano în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Iustin Ianău va cânta în cadrul emisiunii „Io Canto“ din Italia
Narcis Iustin Ianău va cânta în cadrul emisiunii „Io Canto“ din Italia

Tânărul contratenor băcăuan va urca, alături de starul iatlian, pe scena concursului „Io Canto". Spectacolul  va fi difuzat în direct de postul de televiziune italian „Canal 5", joi seara la ora 22.30, ora României

Tânărul contratenor băcăuan, Narcis Iustin Ianău, a fost invitat de postul de televiziune italian „Canal 5" să cânte alături de Al Bano în cadrul concursului „Io Canto". Showul, realizat de studiourile „Media Set", este un concurs de amploare ce se adresează doar tinerilor talente din lumea muzicii, cu vârste între 7 și 16 ani, care se va desfășura pe o perioadă de mai multe săptămâni.

Debutul pe scena italiană a celui considerat de mulți „Ciocârlia din Carpați" va avea loc pe data de 15 septembrie, la ora  22.30, ora României. Narcis Iustin Ianău nu va participa însă la concursul propriu-zis. El își va face apariția pe scenă în calitate de invitat și va cânta în momentele de pauză din cadrul showului, până la deliberarea juriului.

Băcăuanul a ajuns în atenția studiorilor „Media Set" după ce a câștigat locul doi la prima emisiune a concursului „Românii au talent" difuzată de Pro TV. „Organizatorii concursului din Italia au văzut imagini cu Narcis pe Internet. Le-au plăcut foarte mult vocea lui și au contactat-o pe soția mea pentru a-i cere acordul ca fiul meu să cânte în cadrul spectacolului. Va cânta în duet cu celebrul interpret italian Al Bano", a spus Eduard Ianău, tatăl tânărului contratenor.

MAI CITIȚI:

Băcăuanul Narcis Ianău îşi ia rămas bun de la fani

Melodiile, ținute la secret

Tot tatăl său este cel care l-a dus pe Narcis, în urmă cu două săptămâni, în Italia pentru a se pregăti pentru spectacol și, chiar dacă acum se află în România, Eduard Ianău spune că nu va lipsi de la debutul fiului său în lumea muzicală din peninsulă. „Pe 15 septembrie, seara, voi fi la spectacol. Am emoții pentru el mai ales că va cânta în duet cu una dintre cele mai importante voci ale Italiei. A doua zi, după spectacol, eu și Narcis ne vom întoarce în România pentru că el trebuie să meargă la școală", a mai spus tatăl contratenorului.  

Chiar dacă se pregătește intens pentru apariția pe scenă alături de Al Bano, Narcis recunoaște că are emoții. Nu a vrut să dezvăluie ce piese va interpreta deși organizatorii au stabilit deja care sunt acestea. „Vom cânta o piesă sau cel mult două. Nu pot spune care sunt acestea pentru că se dorește a fi o surpirză atât pentru publicul din sală cât și pentru telespectatori. Sunt pregătit pentru show-ul care va avea loc în Milano. Sper să fiu urmărit și de români. Nu-i voi dezamăgi", a spus Narcis Iustin Ianău, aflat la repetiții în studiourile „Media Set".

Concursul „Io Canto", aflat deja la a doua ediție, este cunoscut și românilor prin intermediul româncei Andreea Olariu. Tânăra de 15 ani a reușit să se claseze pe locul doi în cadrul primei ediții a concursului „Io Canto", după ce a parcurs toate cele 11 runde ale show-ului. Anul acesta, Andreea Olariu o obținut, de această dată în România, trofeul concursului de muzică „Mamaia 2011".

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite