Băcăuanul Narcis Ianău va cânta operă în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contratenorul băcăuan Narcis Iustin Ianău, cel care a uimit o ţară întreagă cu vocea sa şi a obţinut locul al doilea la emisiunea „Românii au talent“, va pleca la München, pentru a interpreta un rol într-o operă.

El a participat zilele acestea la audiţii în Bucureşti şi răspunsul juriului a fost unul afirmativ. „Ştiu că voi pleca sigur, dar nu ştiu exact când. Probabil peste vreo nouă luni. Până atunci am de făcut repetiţii, lecţii de canto, chiar şi actorie. Va fi o premieră“, a afirmat contratenorul băcăuan.
Spectacolul din Germania poartă denumirea „Wonder Wood“ (n.r. - Pădurea fermecată) şi va fi o premieră mondială.

„Autorul operei a vrut iniţial să introducă şi un rol pentru un contratenor. A crezut că nu-l va găsi aşa că a scos acest rol. Totuşi a continuat să îl caute. Acum, că m-a găsit pe mine, trebuie să refacă opera deja scrisă. Nu ştiu exact ce rol voi avea“, a adăugat Narcis. La preselecţie, elevul clasei a X-a de la Colegiul Naţional de Arte „George Apostu“ a fost chemat de prinţul Paul şi prinţesa Lia a României.

„Dumnealor m-au anunţat despre acest spectacol şi dumnealor le datorez faptul că am fost ales să joc“, a afirmat tânărul. Totodată, Narcis Ianău a înregistrat o piesă alături de Hubert Kah, unul dintre compozitorii cântăreţei Sandra.

Cei doi au avut o discuţie şi despre posibile viitoare proiecte. „Hubert Kah a rămas mirat când i-am spus că nu am niciun contract si nici măcar vreun impresar. A spus că urmează să se gândească la un posibil viitor împreună în muzică“, a mai spus Narcis.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite