Băcăuanul Narcis Ianău l-a uimit pe Al Bano cu vocea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Ianău a cântat două piese cu vedeta italiană Al Bano
Narcis Ianău a cântat două piese cu vedeta italiană Al Bano

Cei doi au interpretat împreună după o singură repetiţie, iar Al Bano i-a prezis tânărului că va ajunge departe în muzică.

Narcis Iustin Ianău (16 ani), contratenorul băcăuan care a impresionat întreaga ţară cu vocea sa la „Românii au talent“ a ajuns ieri la şcoală pentru prima dată după concertul susţinut la postul de televiziune italian Canale 5. Tânărul a cântat joia trecută alături de Al Bano la deschiderea concursului de muzică „Io Canto“. Show-ul, realizat de studiourile Media Set este unul de amploare care se adresează doar tinerelor talente din lumea muzicii, cu vârste între 7 şi 16 ani. Debutul pe scena italiană a celui considerat de mulţi „Ciocârlia din Carpaţi“ a avut loc pe 15 septembrie, la ora  22.30, ora României.

Invitat special

Narcis Iustin Ianău nu a participat însă la concursul propriu-zis. El şi-a făcut apariţia pe scenă în calitate de invitat şi a cântat în momentele de pauză din cadrul show-ului, în timp ce juriul delibera. Narcis Iustin Ianău a povestit în exclusivitate jurnaliştilor de la „Adevărul“ cum a decurs întâlnirea sa cu vedeta italiană Al Bano. „Înainte de a mă întâlni cu Al Bano am pregătit cele două piese, «Tu che m’hai preso il core» şi «O sole mio» cu renumitul profesor Luca Pitteri. Repetiţia cu Al Bano a fost miercuri. Joi am cântat în direct“, a rememorat contratenorul băcăuan. Narcis  este fericit că vedeta italiană i-a apreciat vocea.

„Al Bano are bătături în palmă“

„Când Al Bano m-a auzit cântând s-a uitat ca la extratereştri. Când am cântat, «Tu che m’hai preso il core» au rămas uimiţi şi cei din  staff-ul său. Mi-au strâns mâna atât Al Bano, cât şi Geri Scotti, prezentatorul, şi mi-au zis că am o voce excepţională şi că voi ajunge departe“, a adăugat tânărul. Felicitările nu s-au oprit aici. „După ce am terminat şi «O sole mio» m-au felicitat pentru a doua oară. Înainte de a pleca, Al Bano s-a întâlnit cu mama mea, i-a strâns mâna şi a felicitat-o pentru cum m-a crescut şi i-a spus că are un băiat cu o voce ieşită din comun“, a mai afirmat Narcis. El nu poate să uite momentul în care a dat mâna, pentru prima oară cu vedeta italiană. „Mi s-a părut un om muncitor, care are bătături în palmă. Am aflat mai apoi că are pământ, are vie şi face şi munca câmpului“, a încheiatNarcis.

Înregistrare omorâtă de birocraţie

Elevul Colegiului Naţional de Arte „George Apostu“ din Bacău nu a putut înregistra două melodii pentru un album cu toţi concurenţii de la „Io Canto“. El avea nevoie de o semnătură de la conducerea şcolii unde învaţă. „Directoarea nu a acceptat să semneze acea hârtie de învoire, motivând că nu are număr de înregistrare de la organizatori“, a spus dezamăgit Narcis Ianău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite