Băcăuanii sunt aşteptaţi la o gală one-man show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A cincea ediţie a Festivalului Gala Star va scoate la rampă mai mulţi actori care vor susţine recitaluri individuale.

Artişti din ţară şi de peste hotare se vor duela zilnic, până pe 20 aprilie, pe scena de la „Bacovia“ în interpretări de tipul one-man show. „Am ales acest tip de spectacol pentru că le oferă actorilor ocazia de a-şi pune talentul în valoare altfel decât dacă ar juca în compania altor artişti. Festivalul îşi propune să stimuleze interesul publicului pentru recital“, ne-a declarat Adrian Găzdaru, directorul teatrului.


Cel care va sparge diseară gheaţa, la ora 18.30, este artistul american Aaron Braxton, cu spectacolul „Did you do your homework?“. Seara se va încheia cu un alt spectacol, susţinut de la 21.30 de Ion Caramitru şi Aurelian Popa. Sâmbătă după-amiază îi veţi putea urmări pe Radu Lărgeanu în piesa „281“ şi pe Eliza Ţuţurman în „Isprăvile Sfântului Anton“. Ziua se va încheia cu o reprezentaţie a lui Mircea Diaconu în „Variaţiuni enigmatice“.

Duminică seara, Alexandru Repan va juca în „Pagini din Craii de Curtea Veche“, iar luni va fi invitat special Ioan Gyuri Pascu. Marţi, după recitalul lui Yoshiyuki Shibata din Japonia şi festivitatea de decernare a premiilor, îndrăgita Rodica Bitănescu va încheia seria reprezentaţiilor cu „Rendez-vous“. Intrarea la spectacolele din concurs este liberă, iar la reprezentaţiile artiştilor costă 30 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite