Băcăuanii s-au mobilizat pentru cea de a doua ediție a campaniei „Let’s Do It, Romania!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii vor curăța de gunoaie tot județul
Voluntarii vor curăța de gunoaie tot județul

Peste 5.000 de voluntari vor curăța astăzi județul de deșeuri într-o campanile ce se desfășoară la nivelul întregii țări, acțiune ce se desfășoară în toată România într-o singură zi.

„Let's Do It, Romania!" a adunat anul acesta la start peste 5.000 de voluntari în tot județul. Numărul acestora s-a dublat față de anul trecut când a avut loc prima ediție a campaniei de curățenie în toată țara într-o singură zi.

Voluntarii din municipiul Bacău s-au strâns în această dimineață în fața Stadionului Municipal și au plecat înspre zonele din județ în care vor fi strânse deșeurile. Cei mai mulți voluntari sunt elevi însă participă la acțiune și angajații primăriilor din județ dar și 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Bacău.

Anul trecut nu au fost foarte mulți voluntari pentru că Bacăul nu s-a organizat foarte bine. Anul acesta stăm foarte bine la acest capitol. Pentru transportul deșeurilor avem zece autocamioane iar pentru transportul voluntarilor patru microbuze", a spus Mircea-Adrian Săndulescu, coordonatorul echipei județene „Let's Do It, Romania!" Fiecare participant la acțiune a primit din partea organizatorilor saci menajeri și mănuși.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite