Băcăuanii au sărbătorit prima zi de Paște în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcăuanii au ieșit în parc în prima zi de Paște.
Băcăuanii au ieșit în parc în prima zi de Paște.

Băcăuanii au avut parte de un Paște cu vreme însorită. Din acest motiv, în prima zi a sărbătorii pascale, după o noapte în care s-au ținut slujbe de Înviere la toate bisericile din oraș, parcurile au fost pline de tineri, dar și de persoane trecute de prima tinerețe venite să se bucure de o plimbare la aer curat.

Dacă în anii trecuți carnea de miel și de porc sfârâia pe grătarele din pădurile din jurul Bacăului, în acest weekend, acestea au fost pustii.

Unii băcăuani au rămas acasă preferând să se înfrupte din bucatele specifice de Paști alături de cei dragi, iar alții au preferat plimbările lungi pe aleile din parcuri, unde s-au putut bucura și de o cupă de înghețată oferită de comercianți.

"A plouat zilele trecute și nu mă așteptam să fie așa frumos în prima zi de Paște. Era păcat să stăm acasă. Am luat copiii și am ieșit la plimbare",ne-a spus Cristina Ciosu, o băcăuancă de 30 de ani.

Pensionarii nici ei nu au rezistat să petreacă prea multe ore în fața televizorului și și-au dat întâlnire tot în parc unde au încins campionate de table și șah.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite