Băcăuanii au căldură după program

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CET Bacău dă căldură după program.
CET Bacău dă căldură după program.

Pentru că în ultimele zile temperaturile înregistrate în Bacău au fost destul de mari, conducerea CET a hotărât să reducă programul de furnizare a căldurii numai la centralele termice.

Bacauanii care locuiesc în apartamente branșate la aceste centrale vor avea căldura începând de astăzi în intervalul cuprins între orele 10.00-13.00 și 21.00-23.00.

Apa caldă se va primi doar în intervalul cuprins între orele 16.00 și 21.00. "Situația este diferată pentru cei care sunt deserviți de puncte termice. Acestea sunt automatizate și se reglează în funcție de temperaturile exterioare", ne-a declarat Elena Cârnu, purtător de cuvânt în cadrul CET Bacău.

Tot ea a mai explicat ca locatarii pot regla căldura de la gigacalorimetrele de pe scară. "Nu puteam încă sista căldura, deoarece nu s-au îndeplinit condițiile legale. Acestea prevăd temperaturii de peste 10 grade Celsius timp de trei zile consecutive, în intervalul cuprins între orele 22.00 și 6.00, ori acest lucru nu s-a întâmplat pănă acum în Bacău", a mai declarat Elena Cârnu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite