Băcăuanii au adus volumul ”Crimă și Pedeapsă” în bibliotecile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcăuanii au luat ”Crimă și Pedeapsă”
Băcăuanii au luat ”Crimă și Pedeapsă”

În această dimineață băcăuanii au venit de la prima oră la chioșcurile de ziare din oraș pentru a lua gratuit primul număr din colecția "101 cărți de citit într-o viață.

Cartea s-a distribuit împreună cu ziarul Adevărul. "Cititorii fideli ai colecțiilor Adevarul nu s-au lăsat așteptați. Am avut 40 de cărți și le-am dat pe toate până la ora 9.00. Multe persoane mi-au cerut de ieri să le țin un volum", a zis Elena Ciobanu, vânzătoare la chioșcul din Pasajul Revoluției.

Pasionații de lectură spun că se bucură de fiecare colecție nouă editată sub egida Adevărul.

"Cărțile sunt scumpe în general și acum avem ocazia să ne creem o bibliotecă cu cărți de valoare la preț minim", a zis Alina Nastasă, o tănără de 32 de ani.

Săptămâna viitoare pe data de 21 octombrie, se va distribui al doilea volum din "Crimă și pedeapsă" de Fiodor Dostoievski, iar pe 28 octombrie ziarul se va vinde cu "Legiunea blestemațiolor" de Sven Hassel, iar pe data de 4 noimbrie urmează "Răscoala" de Liviu Rebreanu.

Vor urma, în săptămânile viitoare, alte titluri de referinţă ale literaturii universale, dintre care se detaşează „Muntele vrăjit", de Thomas Mann, „Lupul de stepă", de Hermann Hesse, dipticul „Viţelul de aur" şi „Douăsprezece scaune", al scriitorilor satirici ruşi Ilf şi Petrov. Toate se vor vinde cu 12,99 de lei.

Vasluienii s-au grăbit să prindă „Crimă şi pedeapsă“

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite