Băcăuanii au adus în biblioteca lor primul număr din colecția ”Marele Muzee ale Lumii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii familiarizați cu deja cu albumele de artă vândute împreună cu ziarul Adevărul au mers dis-de dimineață la chioșcurile din oraș pentru a-și achiziționa primul număr din colecția "Marile Muzee ale Lumii".

Încântați de faptul că ziarul Adevarul lansează astăzi o nouă colecție, băcăuanii au mers de la prima oră a dimineții la chioșcuri pentru a lua "Muzeul Ermitaj", primul album dintr-o serie de 15 cărți care vor pune în valoare marele muzee ale lumii.

"Am toate numerele din cealaltă colecție cu albume de artă. M-a fascinat mereu acest domeniu al frumosului, dar nu am avut ocazia de a vizita muzeele unde tablourile pictorilor consacrati sunt expuse. Așa că mi-am zis că nu pot să ratez noua colecție a ziarului Adevarul. Ea vine ca o completare pentru vechea colecție", ne-a spus Mariana Leonte, o băcăuancă de 29 de ani.

Albumul despre Muzeul Ermitaj din Sank Petersburg  a fost luat și de persoanele care au ratat numerele colecției "Pictori de geniu". "Nu am luat prima colecție și mi-a părut rău. Mi-am spus că pe aceasta nu pot să o ratez, mai ales că albumele pun în valoarea și pictorii a căror lucrări sunt expuse în muzee", a mai zis Mioara Andrei, o altă băcăuancă.

Vânzătorii de la chioșcuri spun că oamenii au întrebat de cărți încă de la ora 7.00. "În drum spre serviciu, toți care au venit și au luat bilete de autobuz au și întrebat de album. Am epuizat stocul imediat. Le-am dat direct din cutie. În jurul orei 8.00 nu mai aveam niciun numar.  Am primit 50 de cărți.  Prea puține pentru câte solicitări au fost", ne-a zis Nicoleta Popa, vânzătoarea la chioșcul de ziare de la Piața Centrală lângă Asirom.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite