Bacău: Băcăuanii alungă stresul prin masaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Băcăuanii alungă stresul prin masaj
Bacău: Băcăuanii alungă stresul prin masaj

Saloanele din oraş oferă şi pachete promoţionale. La zece şedinţe de masaj anticelulitic sau de relaxare, primeşti gratis o şedinţă cu ultrasunete.

Pentru a uita de stresul cotidian şi pentru a se menţine în formă, tot mai mulţi băcăuani apelează la serviciile oferite de saloanele de masaj din oraş. Masorii sunt pregătiţi zilnic pentru a aplica tehnici ce combat stresul şi celulita, dar şi de reflexoterapie, iar preţul unei şedinţe de 60 de minute variază între 45 şi 50 de lei.

Mulţi băcăuani consideră oferta mai mult decât avantajoasă. De aceea, periodic îşi fac timp pentru o şedinţă de relaxare. „Nu mi se par scumpe şedinţele de masaj şi odată ce ai văzut că pielea şi-a recăpătat supleţea şi are un aspect mai sănătos, chiar nu te mai uiţi la bani. Te simţi alt om“, ne-a explicat Diana Codreanu, una dintre clientele unui salon din oraş.

Angajaţii saloanelor spun că cel mai adesea băcăuanii cu vârste de peste 30 de ani solicită masaje antistres. „Mulţi clienţi ne cer masaj antistres deoarece au observat că inima le lucrează mai greu, că au o respiraţie accelerată, un puls crescut şi o digestie leneşă. Observă cum disconfortul psihic l-a determinat pe cel fizic“, a spus Violeta Ioniţă, masor. La fel de căutată de persoanele care vor să elimine acumulările de toxine din organism este şi reflexoterapia. 

Tinerele solicită masaj anticelulitic

Băcăuancele care vor să scape de kilogramele în plus cer, la încheierea programului de aerobic, masaj anticelulitic. Ele spun că în acest fel efectele antrenamentului sunt vizibile.

„Merg de două ori în fiecare săptămână la aerobic şi de fiecare dată închei una dintre şedinţe cu masaj anticelulitic. Vreau să fiu în formă, chiar dacă nu mai e vreme de plajă. Mi-am reglat greutatea şi mi-am întărit musculatura“, ne-a declarat Anca Niţă, o băcăuancă în vârstă de 27 de ani.

Specialiştii spun însă că efectele masajului nu sunt evidente dacă tinerele nu adoptă şi o alimentaţie corectă, recomandată de un nutriţionist.


Şedinţe gratuite


La zece şedinţe de masaj anticelulitic, unele cabinete din oraş oferă gratuit şi o şedinţă cu ultrasunete pentru slăbire rapidă de 15 minute, pentru 470 de lei. Persoanele care solicită zece şedinţe de masaj de relaxare primesc, de asemenea, o şedinţă gratuită cu ultrasunete pentru eliminarea celulitei, pachetul costând 420 de lei.

Preţuri orientative


* Masaj anticelulită:                      50 de lei/şedinţa 60 min;
* Masaj relaxare:                           45 de lei/şedinţa 60 min;
* Masaj combinat:                          65 de lei/şedinţa 80 min;
* Masaj facial:                               35 de lei/ şedinţa 20 min;
* Reflexoterapie:                            50 de lei/şedinţa 60 min;
* Împachetări antivergeturi: 45 de lei/şedinţa.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite