Bacău: Băcăuanii preferă sporturile cu bile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Băcăuanii preferă sporturile cu bile
Bacău: Băcăuanii preferă sporturile cu bile

La sfârşit de săptămână, tinerii se îngrămădesc în cluburile din oraş ca să joace mai ales biliard sau bowling.

Hobby-urile la modă în rândul tinerilor băcăuani sunt biliardul şi bowlingul. În fiecare weekend, aproape toate barurile şi cluburile care oferă mese de biliard sau piste de bowling sunt ticsite de oameni, care vin să se distreze după o săptămână de muncă.

În centrul Bacăului se află mai multe astfel de cluburi, unde se poate încinge o partidă de biliard sau se pot lua la ţintă popicele.

Truse profesionale pentru biliard şi snooker

În cluburile din mall-uri se găsesc aproximativ opt mese performante de biliard, deschise clienţilor până la ore târzii din noapte. De asemenea, cei care vor să-şi dovedească măiestria cu tacul, pot alege şi mesele de snooker. Toate acestea  sunt dotate cu truse complete: tacuri profesionale, bile de calitate sau prelungitoare. „Sunt pasionat de aceste sporturi, pe care le găsesc captivante, şi merg să joc alături de colegii mei. În fiecare weekend trebuie să facem programare pentru că altfel nu mai găsim mese de biliard sau piste de bowling libere“, ne-a spus Bogdan Simion, student.

Preţuri între 18 şi 50 de lei

Tarifele se calculează în funcţie de oră sau de calitatea clubului. Costul unei ore de bowling în cluburile din  mall-uri diferă în funcţie de ora la care joci. Cei care aleg intervalul 10.00-17.00 trebuie să plătească 35 de lei pe ora, iar după 17.00, ora de joc costă 45 de lei. În cluburile de cartier costurile sunt mai mici cu 10 lei, dar şi condiţiile sunt altele. Ora de biliard în barurile din centrul Bacăului costă 18 lei.

„Sâmbăta şi duminica pentru că sunt zile de vârf, când avem clienţi mulţi, tariful este de 50 de lei la bowling şi 20 de lei la biliard, după ora 18.00“, ne-a spus Irinel Pristavu, barman într-un club de bowling din incita unui mall din Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite