Bacău: Băcăuanii aleg piscinele private în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Băcăuanii aleg piscinele private în weekend
Bacău: Băcăuanii aleg piscinele private în weekend

Ei au la dispoziţie bazinele din oraş şi din zonele de agrement din judeţ

Taxa pentru o zi de distracţie la piscină variază între 10 şi 30 de lei şi le permite clienţilor să se bălă-cească şi noaptea.

 La sfârşit de săptămână, piscinele private reprezintă alternativa preferată  a băcăuanilor de petrecere a timpului liber. Chiar dacă preţul biletului de intrare este de cel puţin 15 ori mai mare decât taxa de acces la ştrandul municipal, tinerii nu se uită la bani când vine vorba de distracţie.


Atât la piscinele din centrul oraşului, dar şi în zonele de agrement din Hemeiuş, Sărata sau Târgul Ocna, ei beneficiază de apă încălzită în bazine, şezlonguri, tobogane şi o servire impecabilă la restaurantele care funcţionează în interiorul complexelor. „Avem cinci bazine cu apă caldă, care au şapte tobogane pentru copii. Clienţii pot servi băuturi răcoritoare de la bar şi pot comanda masa la terasa restaurantului.


Mai mult, la sfârşit de săptămână organizăm spectacole cu muzică şi dans”, ne-a explicat Alexandru Enea, angajatului unui complex privat din oraş. Sâmbăta şi duminica, bazinele private sunt arhipline.

Program şi după
miezul nopţii


„Vin aici în fiecare weekend şi dacă nu aş lucra aş veni şi în timpul săptămânii. Este adevărat că este destul de scump, însă condiţiile sunt mult mai bune decât la ştrandul Letea, plus că e şi foarte curat”, ne-a zis Mihaela Achiţei, o băcăuancă venită să se bucure de soare la piscina din Parcul Gherăieşti.


În Bacău, majoritatea piscinelor au şi program de noapte. Administratorii spun că în acest mod îşi atrag mult mai mulţi clienţi, plus că cifra de afaceri creşte, deoarece taxa de intrare este mai mare. „Sunt foarte mulţi tineri care vin, în special după ora 21.00, pentru că sunt atraşi de ideea de a face baie în aer liber la adăpostul nopţii. Din acest motiv, am ales ca picina şi barul să fie deschis non-stop”, a menţionat Vlad Leuşteanu, angajat la o altă piscină din oraş.

Listă cu preţuri

 Costul unui bilet de intrare la cele cinci piscine din oraş variază între 10 şi 20 de lei. Persoanele care preferă să meargă noaptea trebuie să plătească 30 de lei. La Sărata, accesul la piscină costă 10 lei, iar la Târgul Ocna preţul biletului de intrare în Parcul Măgura este 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copiii de până în 14 ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite