Băcăuanii, în top la campionatele naţionale de powerlifting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul weekend al lunii noiembrie, în sala de sport a Universităţii "1 Decembrie" din Alba Iulia a avut loc Campionatul Naţional de powerlifting pentru seniori şi senioare.

Au participat 80 de sportivi de la 13 cluburi din ţară, Bacăul fiind prezent la competiţie cu sportivi legitimaţi la clubul BRONX, coordonat de Daniel Zodian.
Din lotul băcăuanilor s-au remarcat în mod deosebit soţii Jitaru Ichimaş.
Astfel, Sorin Jitaru Ichimaş a concurat accidentat, dovedind o ambiţie ieşită din comun şi a obţinut medalia de aur la proba de îndreptări şi titlul de vicecampion national la categoria 110 kg.
Soţia acestuia, Mihaela Jitaru Ichimaş, multiplă campioană mondială şi europeană la QWAN KI DO şi-a încercat puterile într-un sport cu totul nou şi a reuşit să câştige medalia de aur la categoria 90 kg.
Iuliana Dabija şi-a reconfirmat valoarea şi a obţinut titlul de campioană absolută şi campioană naţională la 56 kg.
De asemenea, Marcel Coman a câştigat titlul de vicecampion naţional la +125kg şi medalia de aur la îndreptări cu un record de 285kg! Colegul acestuia, Ciprian Martin s-a clasat pe locul 2 la categoria 100 de kg.
Rezultate meritorii au obţinut şi Florin Năstase - fost pugilist - locul 3 la proba de împins din culcat şi Vasile Pitirici - locul 3 la 125 kg.
La final, Clubul BRONX a obţinut locul 2 pe echipe.
Activitatea  în acest sport continuă şi în decembrie, la mijlocul acestei luni urmând să aibă loc la Bacău competiţia "CUPA ROMÂNIEI".

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite