Băcăuanii au dat piscina pe saună. Sălile de fitness s-au umplut de clienţi dornici să "ardă" kilogramele în plus FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcăuanii au intrat în sălile de sport
Băcăuanii au intrat în sălile de sport

Sălile de fitness, dar şi cele de forţă, dotate cu saune, s-au umplut, luna aceasta, de băcăuani dornici să-şi remodeleze corpul.

Dacă bărbaţii aleg sportul cu greutăţi pentru mărirea muşchilor, femeile preferă gimnastica de tip aerobic, pentru arderea surplusului de grăsime. Cele mai căutate sunt sălile de sport care sunt dotate cu saune dar şi cu cabinete de masaj.

Unii patroni de săli de sport au pregătit clienţilor servicii care de care mai atractive de la electrostimulări, împachetări cu ciocolată şi până la împletituri de păr, solar sau arcuirea permanentă a genelor.

Elevii şi studenţii beneficiază de reduceri la preţul unui abonament. Ei vor plăti 70 de lei şi au acces nelimitat în sala de fitness.  Reduceri au şi grupurile mai mari de trei membri. Fetele pot să se înscrie la cursuri de pilates, tae bo, step şi zumba", a afirmat Alina Ionescu, administrator al Complexului sportiv Aqua Fitness Club, situat în zona Tic Tac. Totodată, complexul mai are o saună şi cabinete de cosmetică.

Băcăuanii au intrat în sălile de sport

Arena Fitness Club şi-a dublat numărul de clienţi într-o lună

Angajaţii clubului sportiv din incinta mall-ului de pe strada Ştefan cel Mare susţin că venirea toamnei le-a dublat numărul de clienţi. „Doritorii de mişcare pot face spinning (n.r. - ciclism de interior), forţă, exerciţii de tip cardio şi saună. Sauna e inclusă în abonament", a declarat Aida Iorga, instructor sportiv.

Tarifele sunt de 100 de lei pentru 12 şedinţe, 139 de lei - nelimitat între orele 7.00 - 16.00 şi 120 de lei pentru 12 şedinţe full time şi 169 de lei, acces nelimitat.

 La TNT Club Sport: bazin semiolimpic de înot cu apă sărată

Clubul sportiv aflat la ieşirea din Bacău spre Baraţi este dotat cu săli de fitness, aerobic, kangoo jump, spinning, tae bo, tenis de câmp pe teren acoperit sau afară cu nocturnă, trei saune, cabinet de kinetoterapie, masaje şi tratamente corporale. Totodată, la TNT Club Sport copiii  pot fi iniţiaţi în fotbal şi înot. La bazinul de înot, costul unei ore de bălăceală este de 10 lei, la fitness între 80 şi 120 de lei pe lună, în funcţie de tipul de abonament ales. "La noi, dezinfectarea apei din bazin nu se face cu clor, ca la majortatea piscinelor, ci prin electroliza sării. Apa din bazinul acoperit este sărată şi bună pentru tratarea afecţiunilor ORL", a afirmat Daniel Rusu, administratorul clubului sportiv. Baza sportivă va mai avea iarna aceasta şi o pârtie de sănii cu nocturnă.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite