Bacău: Băcăuancele plătesc bani grei pentru mărirea sânilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Băcăuancele plătesc bani grei pentru mărirea sânilor
Bacău: Băcăuancele plătesc bani grei pentru mărirea sânilor

Femeile care şi-au pus în cap să recurgă la silicoane pentru a mai câştiga un număr la cupă nu au renunţat la plan din cauza crizei.

Chiar dacă în această perioadă toată lumea se gândeşte să strângă cureaua, unele reprezentante ale sexului frumos din Bacău nici nu vor să audă de aşa ceva. Cele care şi-au propus să-şi mărească bustul au respectat cu sfinţenie programările făcute la clinica din Bacău a celebrului doctor Constantin Stan.


„Nu există mari diferenţe între numărul de clienţi înregistrat anul trecut şi cel de anul acesta. Dacă în 2008 pe la clinică au trecut 708 persoane, în acest an, până-n momentul de faţă, avem în evidenţă 600 de clienţi“, confirmă doctorul  Stan. Cele mai multe solicitări sunt pentru mărirea sânilor. „Avantajul este că am inventat o proteză pentru sâni care oferă, să spun aşa, o garanţie de zece ani. Acest sistem inovator a fost preluat de cele mai renumite clinici din lume. Chiar dacă pacientele scot mai mulţi bani din buzunar, ele au certitudinea că nu vor avea probleme o lungă perioadă de timp“, susţine medicul.

90 de minute sub bisturiu

Şi pacientele sunt conştiente  de faptul că plătesc mai mult, dar vor sta liniştite cel puţin un deceniu. „Întotdeauna mi-am dorit nişte sâni mai generoşi. Ce dacă e recesiune? Am economisit bani şi-mi voi îndeplini visul“, ne spune Diana Pintilie, una dintre clientele doctorului Stan.

Reprezentantele sexului frumos care vor să aibă sâni mari trebuie să-şi facă programări din timp, apoi să-şi aleagă proteza. Aceasta va fi făcută pe propria măsură. Intervenţia chirurgicală în sine nu durează mai mult de 90 de minute. „Le spunem de la început clientelor care sunt limitele unei astfel de operaţii şi chiar putem să le arătăm, printr-un program computerizat, cum vor arăta sânii lor după remodelare“, precizează chirurgul plastician. În timp ce unele femei fac tot ce le stă în putere pentru a-şi mări bustul, altele nu ştiu ce să facă pentru a scăpa de povara unor sâni mari.

„De regulă, le recomand acestor femei să renunţe la intenţia lor de a-şi micşora sânii. Acest tip de intervenţii au efecte mai dure, iar pe de altă parte, rămân şi cicatrici“, încheie Constantin Stan.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite