Bacău: Băcăuancele care vin pentru liposucţie sunt trimise la slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Băcăuancele care vin pentru liposucţie sunt trimise la slăbit
Bacău: Băcăuancele care vin pentru liposucţie sunt trimise la slăbit

Medicii acceptă în sala de operaţie doar femeile care au puţin peste greutatea normală

Specialiştii recomandă ca tinerele obeze să scape de kilogramele în plus prin sport şi dietă, după care să recurgă la remodelarea chirurgicală.

Se spune că babele suferă la frumuseţe, iar băcăuancele nu fac excepţie de la regulă atunci când se pune problema să aibă un chip sau trup cât mai aproape de perfecţiune. 

Chirurgii plasticieni din Bacău spun că intervenţiile de lipoaspiraţii sunt foarte la modă, chiar şi în această perioadă, când toată lumea se gândeşte la economii. 

Numai că băcăuancele mai plinuţe au parte de o surpriză atunci când se adresează specialiştilor băcăuani. „În general, fac această intervenţie doar pacientelor care au un pic de burtă sau şolduri mai pronunţate“, spune doctorul Constantin Stan.

Nasul de păpuşă, dorit între 20 şi 30 de ani 

Acesta completează că, dacă pacientele au cu mult peste greutatea normală, le recomandă să consulte un nutriţionist pentru o dietă corespunzătoare, să facă sport şi abia când mai scapă de câteva din kilogramele în plus pot trece pe la clinică, pentru remodelare.

Şi doamnele care vor buze mari şi pline primesc câteva recomandări din partea medicului estetician înainte de a intra în sala de operaţie. Pacientele sunt sfătuite să fie ponderate şi să nu încerce să facă prea multe injectări cu acid hialuronic. 

Există destui băcăuani care nu sunt mulţumiţi nici de nasul cu care i-a înzestrat natura şi vor să apeleze la bisturiu. „Avem multe operaţii de rinoplastie. Pe lista clienţilor apar şi bărbaţii, cei mai mulţi cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, dar cele mai multe solicitări sunt din partea femeilor, vârsta acestora fiind cuprinsă între 25 şi 30 de ani“, confirmă doctorul Constantin Stan, şeful clinicii Medical Service din Bacău.

Anul acesta, pe la clinica medicală din Bacău au trecut peste 200 de persoane, dar numărul acestora va creşte spectaculos în perioada Sărbătorilor de iarnă, când multe femei se gândesc să le facă o surpriză partenerilor de viaţă. Toţi cei care solicită o astfel de intervenţie trebui să aibă o sumă cuprinsă între 8.000 şi 10.000 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite