Bacău: FCM şi Sport Club au învins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sport Club Bacău (echipa finanţată de municipalitate) şi FCM Bacău (formaţia fostului primar Dumitru Sechelariu) au reuşit să câştige meciurile din etapa a 3-a a celei de-a treia Ligi fotbalistice, disputate vineri, de la ora 17.00.

Sport Club Bacău a reuşit să învingă în meciul disputat vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Letea, programat în etapa a 3-a a celei de a treia Ligi fotbalistice, pe CSM Paşcani. Spectatorii ce au rezistat în tribune în prima repriză, pe o ploaie sâcâitoare, în care gazdele nu au reuşit să înscrie deşi au dominat în mare parte, au savurat o "triplă" în cea de-a doua parte a jocului.

Astfel, în minutul 48 Pricop a executat direct o lovitură liberă de la 30 de metri, în dreapta portarului Luca, pentru 1-0. Nouă minute mai târziu, acelaşi Pricop a înscris din nou, şutând din vole de la 12 metri. Al treilea gol al băcăuanilor s-a marcat în minutul 67, atunci când Răduţoiu a centrat de pe dreapta pentru Vasiliu, care a reluat balonul în plasă din apropiere.

În minutul 79, nou-intratul Doicaru l-a faultat în propriul careu pe Davidoaia, iar Ştiubei a şutat de la 11 metri pe lângă poartă. Arbitrul a dictat repetarea loviturii, Olăriţa şi-a încercat şi el norocul dar a tras în bară.

image

S.C. BACĂU: Ignătescu - Răduţoiu, Adăscăliţei, Bamba, Banu - De Grood (min. 65 Milovanovic), Pintea - Vasiliu (min. 82 F. Matei), Petrea (min. 46 Drăgan), Pricop - Ungureanu (min. 74 Doicaru). Antrenor: Ciprian Panait.

CSM PAŞCANI: Luca - Ancuţa (min. 72 Olteanu), Olăriţa, Doroftei, D. Radu - Roşu, Azaharioaei, Melinte, Maftei - Ştiubei (min. 81 Gaboran), Râşcu (min. 53 Davidoaia). Antrenor: Marian Ivan.

La rândul său, FCM Bacău a reuşit să învingă în deplasare la Politehnica Galaţi cu 2-1, într-un meci disputat la aceeaşi oră pe un teren sintetic. Scorul a fost deschis de băcăuani în minutul 17 prin Doboş, care a şutat de la 20 de metri în bară, iar ulterior mingea a ricoşat în plasa din partea dreaptă a porţii gălăţenilor.

Gazdele au pus presiune în careul oaspeţilor şi în minutul 47, Francis a trimis din afara careului, de la aproape 18 metri, un şut centrare care a ajuns în cele din urmă cu noroc în poarta Stamatin, surprins de traiectoria mingii.

Elevii lui Ghiţă Poenaru trec din nou în avantaj în minutul 67, când Curiliuc a speculat o greşeală de plasament a fundaşilor centrali gălăţeni şi a trimis mingea în poarta apărată de Stoica.

FCM BACĂU: Stamatin - Codreanu, Lozneanu, Ursu, Eudean - Lipovanu (min. 90+1 Bursuc), Apostol (min. 84 Mihălăchioaie), Menghia (min. 50 Curiliuc), Doboş - Boghian, Luncanu (min 65 Apostu). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

În cel de-al treilea meci al zilei cu echipe băcăuane FCM Oneşti - AEROSTAR Bacău 3-0 (la pauză 1-0 ) . Au înscris Tofan (minutele 37 şi 52 - din penalti) şi Pântea (min. 77).

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite