Bacău: Programul farmaciilor și policlinicilor de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Farmaciile vor avea program special în primele zile ale anului 2010
Farmaciile vor avea program special în primele zile ale anului 2010

În primele zile ale noului an farmaciile și policlinicile din județ vor avea program special. Băcăuanii care vor avea nevoie de medicamente vor putea merge la un număr restrâns de farmacii și se vor putea adresa numai Secției de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Bacău.

Ambulatoriile de Specialitate de Adulți și Copii vor fi închise atât vineri, cât și sâmbătă și duminică, adică pe 1,2 și 3 ianuarie 2010.

Cei care se vor confrunta cu probleme grave de sănătate se pot adresa Unitații de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Bacău, unde se va asigura asistență medicală permanentă.

La Spitalul de Pediatrie va funcționa Compartimentul de Primire Urgențe. În ceea ce privește farmaciile, programul va suferi modificări de Anul Nou.

Singurele farmacii care vor funcționa în prima și a doua zi din ianuarie sunt "Salofarm" de pe strada Erou Ciprian Pintea, "Diana" de pe strada Ștefan cel Mare, "Heliofarm" de pe Mioriței și "Farmavis" de pe strada Gării.

În ceea ce privește Buhușiul singura farmacie care va fi deschisă în primele două zile din an este Rofarma de pe Rebuplicii 14. În Onești  va fi deschisă tot Rofarma și în Moinești între orele 8.00-13.00 vor fi deschise toate unitățile farmaceutice.

Farmaciile care vor funcționa cu program non-stop sunt Farmacia Nr.1 din Bacău, și "Vasiliada" din Comănești. Mâine, 31 decembrie, toate farmaciile vor fi deschise după programul normal de funcționare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite