Bacău : Țigări de contrabandă ascunse într-o mașină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameșii băcăuani au confiscat, ieri, în zona localității Orbic, trei mii de pachete de țigări de contrabandă aduse din Ucraina.

Echipajele mobile ale Vămilor din Bacău și Iași, sprijinite de luptători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău au desfășurat o acțiune de control în trafic pe DN 2 - E 85 și DJ115. "În zona localitatii Orbic, a fost identificat un autoturism marca Logan inmatriculat cu nr. B-80-HOX care circula din direcția Secuieni Noi - Buhusi, condus de numitul Frigioiu Cristian, din Brăila. La controlul efectuat de inspectorii vamali, în interiorul autoturismului a fost identificată cantitatea de 3000 pachete țigarete având marcaje de Republica Ucraina", a precizat Valentin Grosu, directorul coordonator al Vămii Bacău.

Vameșii au sesizat Poliția, după care au trecut la reținerea autoturismului și insoțirea șoferului brăilean la sediul Vămii Bacău, unde a fost inventariată marfa. Țigările au fost confiscate, iar pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal. Potrivit directorului coordonator al Vămii Bacău, bărbatul responsabil pentru transportul acestor țigări de contrabandă riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 4 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite