Bacău: „Mi-au făcut o injecție și mă simt de parcă sunt gata să mor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea sunt ultimile cuvinte adresate familiei de către Coriolan Mărginean, tânărul mort ieri la spitalul din Buhuși. Bărbatul a decedat la zece minute după ce a părăsit spitalul unde i s-a administrat o injecție contra durerilor biliare

MAI CITIȚI:

Un băcăuan a murit la zece minute după o injecție făcută la Urgențe

Radu Coriolan Mărginean (28 de ani) nu a mai apucat să le povestească prietenilor și familiei ce diagnostic  i-au pus medicii Spitalului din Buhuși după ce s-a prezentat la Secția Urgențe cu simtome de greață și vărsături.

A murit în locuința părinților, la zece minute după ce a părăsit unitatea medicală. „Mi-au făcut o injecție și mă simt de parcă sunt gata să mor! Asta i-a zis mamei lui înainte să moară. Mie mi-a spus că i-au găsit fierea mărită", a spus Lucian Nistor, unul dintre prietenii lui Coriolan.

Medicii de la Spitalul din Buhuși au refuzat să precizeze ce medicament i-a fost administrat tânărului și ce diagnostic i-au pus. Prietenii lui Mărginean nu înțeleg însă de ce a fost lăsat să plece din spital atâta timp cât starea lui nu era una stabilă. „Ținea la viața lui. Dacă medicii îi spuneau că trebuie să se interneze cu siguranță el ar fi acceptat", a mai spus Lucian Nistor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite