Bacău: Un tânăr dependent de păcănele s-a spânzurat de clanța ușii (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 21 ani băga toți banii pe care-i câștiga în jocurile de noroc. În biletul de adio lăsat familiei spune că trăia de azi pe mâine și că aparatele i-au mâncat tot.

Tragedia s-a petrecut în satul Galbeni, comuna Nicolae Bălcescu. Ciprian Budău (21 ani) a fost găsit spânzurat de clanța ușii de la dormitor cu un șiret de la gheată.

L-a descoperit chiar tatăl său când s-a întors de la biserică unde luase parte la slujba de duminică. Pentru că era deja ora 12.00 și băiatul său nu mai ieșea din cameră a mers să vadă ce se întâmplă.

image

„Am vrut să intru în casă și nu puteam. El era chiar în ușă. Am strigat să se dea la o parte, pentru că nu știam ce s-a întâmplat. L-am chemat pe celălalt băiat și atunci l-am găsit spânzurat", spune Gheorghe Budău, tatăl tânărului. În cameră rudele au găsit un bilet de adio unde sinucigașul vorbea despre patima jocurilor de noroc.

„Era dependent de aparate. Ce bani strângea se ducea acolo. Aseară a cerut 20 de lei să se ducă la bar să bage la mașinile alea. I-am dat, dar nu știu de ce a făcut gestul ăsta. Păcănelele mi-au omorât băiatul", se plânge Gheorghe.

image

„Mi-au mâncat aparatele tot"

În biletul de adio lăsat familiei Ciprian își explică gestul față de mamă. „Mamă trăiam de azi pe mâine. Nu mai aveam pentru ce trăi. Mi-au mâncat aparatele tot", a scris tânărul înainte să-și ia viața. Și oamenii din sat știau că Ciprian muncea numai pentru jocurile de noroc.

Avea o drujbă și tăia lemne pe la oameni prin sat. Dar tot ce câștiga, că era 20 de lei că erau 100 de lei cu toți se ducea la bar și îi băga în mașinile alea. Pentru el era ca un drog. Nu se putea abține", ne-a spus Anton Budău, unchiul victimei.

image

Localnicii spun că în sat sunt mulți tineri care își irosesc banii în jocurile de noroc. „Sunt foarte periculoase. Dacă apuci să te duci o dată nu mai scap de microb. Tot ce câștigi prin muncă te duci și bani acolo", ne-a spus Valentin Coșa, un vecin.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite