Bacău: Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața printre valurile mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ștefan Dragoș Mihăilă a fost găsit fără suflare în urmă cu doar câteva minute în mare la Costinești. Scafandrii au descoperit cadavrul blocat între pietre.

Ștefan Dragoș Mihăilă (26 de ani) și Ștefan Grigore (27 de ani), ambii din Bacău, au plecat în urmă cu câteva zile la Costinești.

Aseară, în jurul orei 18.30, au ignorat stegulețele roșii care anunțau valuri periculoase și îmbăiatul interzis și au plecat să se scalde în mare.

Numai Ștefan Grigore a reușit să iasă din apa învolburată. Vâzând că prietenul său nu se mai întoarce a anunțat imediat salvamarii.

Aceștia au plecat imediat să găsească tânărul rătăcit, însă pănă la lăsarea serii nu au reușit să dea de urma lui.

În această dimineață, căutările au fost reluate de către scafandrii. În urmă cu doar căteva minute trupul neînsuflețit al băiatului a fost adus la mal. "Unul dinte scafandrii a descoperit cadavrul blocat între pietrele de pe fundul mării", a declarat Ion Voicu, coordonatorul operaţiunii.

Polițiștii din Costinești au anunțat imediat familia tânărului de 26 de ani. "Am fost anunțați că familia tânărului găsit decedat în mare se află în drum spre litoral", ne-a declarat comisarul Dorel Răcaru, şeful Poliţiei din Costineşti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite