Bacău: Un mort și opt răniți în accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neatenția la volan a făcut victime
Neatenția la volan a făcut victime

Imprudența în trafic a făcut mai multe victime. O persoană a murit iar alte opt au ajuns la spital cu răni grave în urma accidentelor de circulație petrecute în județ.

În comuna Coțofănești, o femeie în vârstă de 65 de ani a fost spulberată de o mașină pierdută de sub control.

Polițiștii spun că șoferul, Daniel Marin (35 de ani), din Brăila, s-a angajat în depășirea unui camion, deși se afla într-un sector de drum în curbă și nu a mai putut stăpâni autoturismul care nu s-a oprit decât după ce a pus la pământ și un stâlp electric.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. I s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă", ne-a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În comuna Mărgineni, o fetiță de 4 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni și a necesitat transportarea la spital pentru investigații medicale. Și tot pe marcajul pietonal, dar în municipiul Moinești, a fost accidentat Aurel Nistor (50 de ani).

Autorul accidentului este un șofer începător, cu permis din luna august. Sarabanda evenimentelor s-a încheiat în comuna Nicolae Bălcescu unde un căruțaș a vrut să traverseze drumul european fără să se asigure și a fost izbit de o mașină.

În urma accidentului, șase persoane, din care trei în stare gravă, au ajuns la spital.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite