Bacău: Un elev de 16 ani s-a spânzurat în podul grajdului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian  Giurgiu (16 ani), elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi" din Onești, din satul Valea Rea, comuna Livezi, a fost găsit spânzurat în podul grajdului.

Adolescentul și-a pus capăt zilelor imediat ce a venit de la școală. Macabra descoperire a făcut-o chiar fratele său mai mic, în vârstă de 10 ani, care s-a grăbit să-i taie funia cu un cuțit dar din păcate nu l-a mai putut salva.

„A venit de la școală și imediat m-a strigat cel mic că Iulian s-a spânzurat să-i dau un cuțit.  Nu știm ce l-a împins să facă asta", ne-a spus Maria Giurgiu, bunica băiatului. La fața locului a ajuns și un echipaj de la ambulanță.

„Era mort cam de o oră. Am încercat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat", ne-a declarat Elena Rotilă, asistentă pe salvare.

Nu a lăsat niciun bilet

Nimeni din familia băiatului și din anturajul său nu-și explică ce l-a determinat să-și ia viața. Miercuri a fost la cursuri, s-a purtat normal și nu a dat de bănuit că are probleme sau vreo suferință.

„Era vesel. Chiar s-a jucat cu băieții în microbuz, am râs, ca apoi să aflu că a murit. Nu înțeleg de ce a făcut asta. Nu avea note proaste și nici absențe", afirmă Remus Cheșcheș, coleg de clasă. Vecinii au rămas șocați când au aflat vestea. Îl știau un băiat plin de viață și iubit de părinți.

„Nu-i lipsea absolut nimic. L-au dat la liceu mai departe, nu l-au lovit o dată. Era un copil cuminte care nu le-a făcut probleme", spune Neculai Gavriliu, unchiul victimei. Polițiștii criminaliști sosiți la fața locului nu au găsit niciun bilet de adio sau un alt indiciu care să dezlege misterul morții acestui elev.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite