(UPDATE) Bacău: Un bărbat a fost violat de cinci tineri timp de şapte ore. Poliția a reținut un consătean care și-a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din comuna Coloneşti (53 de ani) a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău cu ruptură anală, cu traumatisme la cap şi la umărul stâng.

 UPDATE: ORA 15.30 - Polițiștii băcăuani susțin că bărbatul din Colonești nu a fost violat de cinci tineri, ci de unul singur, un consătean de 25 de ani, care și-a recunoscut fapta.

Din investigațiile făcute de noi, omul a fost într-adevăr violat, însă nu este adevărat că a a fost ajuns din urmă de o mașină cu cinci tineri. Pur și simplu, a fost ajuns din urmă de un singur om, care l-a prins și l-a violat. Nu știm de ce omul are o altă poveste. Nouă nu ni se confirmă spusele lui", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Violatorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

După şapte ore de viol, el a ajuns acasă gol goluţ şi a spus familiei că a fost agresat sexual de cinci bărbaţi, timp de şapte ore, într-o pădure de la marginea comunei.

El povesteşte cum,  aseară, în jurul orei 20.00, după ce a băut câteva pahare de vin la cârciuma din sat s-a dus spre casă, însă pe drum, l-a ajuns din urmă o maşină din care au coborât cei cinci bărbaţi dornici de o partidă de amor.

În ciuda strigătelor sale, nimeni nu l-a auzit. Abia în zori, după ore bune omul a scăpat de violatori. Familia a anunţat ambulanţa şi poliţia.

Medicii băcăuani l-au dus direct în sala de operaţie. O echipă formată din poliţişti îi caută acum pe bărbaţii acuzaţi de viol.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite