Bacău: Umbrărescu şi Căşuneanu vor fi scoşi de pe autostrada Bucureşti-Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a transmis o notificare de reziliere a contractului de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Bucureşti-Braşov, tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Contractul fusese adjudecat de un consorţiu din care făceau parte şi societăţile Spedition UMB şi Pa&Co International, controlate de Dorinel Umbrărescu şi Costel Căşuneanu, oameni de afaceri supranumiţi şi "regii asfaltului".

"Antreprenorul a abandonat lucrările de construcţie la autostradă pe sectorul cuprins între km 46+500 si km 48+200, fapt ce încalcă grav prevederile contractuale. Totodată, deşi costurile acestui contract au crescut deja semnificativ, Antreprenorul solicită în continuare majorări de preţ pe care CNADNR nu le poate acorda, având în vedere legislaţia în vigoare", motiveaza CNADNR măsura luată.

Consorţiul a încasat circa 75% din valoarea contractului, respectiv 671 milioane lei, au declarat pentru adevarul.ro reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite