Bacău: Turism pascal în Slănic Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii îi aşteaptă pe turişti cu pachete avantajoase şi mâncăruri tradiţionale alese în mini-vacanţa de Sărbători. Pentru cine nu şi-a cumpărat bilet pentru a petrece Sărbătorile Pascale într-o ţară exotică, la munte sau în Bucovina, staţiunea Slănic Moldova este destinaţia perfectă.

Perla Moldovei îşi aşteaptă turiştii cu un peisaj idilic, iar hotelierii au pregătit pachete avantajoase.

O cameră dublă cu televizor, baie separată, internet, telefon, acces la piscină, la sala de fitness sau la cea pentru tenis de câmp şi de masă, costă 180 de lei pe noapte. Cine vrea şi trei mese pe zi, trebuie să mai scoată din buzunar încă 90 de lei.

Pe masa fiecăruia vor fi produse tradiţionale, dar şi alte delicatese pregătite după reţete de import. „Hotelul este plin de clienţi. Am pregătit produse tradiţionale de Paşte, dar şi internaţionale, pentru cei care vor să mănânce şi alte preparate. Va fi un bufet suedez cu de toate“, a declarat Bogdan Şova, reprezentantul unui complex hotelier din staţiunea Slănic Moldova.

Relaxare şi tratament

Pregătirile sunt în toi şi la alte hoteluri. „Clienţii şi-au ales un pachet cu servicii, iar noi ne vom strădui să le facem la toţi pe plac. Masa de Paşte va fi cu produse tradiţionale. Vremea este frumoasă şi sperăm ca toată lumea să se distreze“, a declarat Cristina Seciu, reprezentanta unui alt hotel din staţiune.

Şi pentru că Slănic Moldova este o staţiune de tratament, turiştii pot îmbina utilul cu plăcutul. Cei care ajung aici nu pot rata izvoarele minerale. Astfel, oricine se poate trata de afecţiuni gastrice, hepatobiliare, renale sau gută.

Parcul, cheile şi cascada din Slănic Moldova care fac parte din traseul celor 300 de scări, precum şi biserica catolică, se numără printre obiectivele care merită vizitate. Cine nu vrea să străbată împrejurimile la pas, poate închiria un ATV, cu 100 de lei pe oră.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite