Bacău: Târg de îmbrăcăminte pentru iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La targ sunt prezenti comercianti de produse de marochinarie
La targ sunt prezenti comercianti de produse de marochinarie

Adolescenții, copiii dar și adulții care doresc ca în acest weekend să-și cumpere haine atât pentru iarnă, dar și pentru toamnă sunt invitați la Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte deschis la Central Plaza.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău și se va desfășura până pe data de 31 octombrie.

"Sunt prezenţi în calitate de expozanţi, peste 70 de agenţi economici din 12 judeţe ale ţării, care prezintă o gamă largă de produse la prețuri mici, comparativ cu magazinele din oraș. Clienții pot cumpăra articole direct de la producători", ne-a explicat Mihai Tulbure, director al Camerei de Comerț din Bacău.

Mai exact, comercianții aduc spre vânzare confecții de sezon pentru adulți și copii, încălțăminte și produse de marochinărie, dresuri și lenjerie intimă dar și haine de piele și din blană.

Nu lipsesc nici articolele pentru copii, cosmeticile, bijuteriile și decorațiunile pentru sărbători. "Sezonul rece impune în fiecare an modificări importante atât în ceea ce priveşte cererea, consumatorii, cât şi ofertele de produse şi servicii ale agenţilor economici. În acest sens am deschis tâgul ce poate fi vizitat zilnic între orele 10.00 și 19.30", a încheiat Mihai Tulbure. Intrarea este gratuită.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite