Bacău: Supărat pe soție, i-a tăiat degetele cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 80 de ani, din comuna Racova, a ajuns la spital cu trei degete tăiate, mușcături de corp și mai multe răni la nivelul capului, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț.

Maria Olaru afirmă că cearta s-a iscat din cauza băuturii. "Mi-a cerut să-i dau de băut, dar el este bolnav. I-am dat și tot s-a enervat. A luat o secure și a început să mă lovească. Mi-a prins mâna, mi-a tăiat degetele după care m-a lovit în cap. La un moment dat am căzut și nu mai știu ce s-a întâmplat", își amintește bătrâna.

A scăpat cu viață ca prin minune, însă nu vrea să depună plângere. "Îl iert că a fost bun. Mi-a adus bani toată viață, acum să-l bag la pușcărie", se întreabă femeia.

"I-am tăiat degetele din greșeală"

Maria Olaru a fost internată în Secția de Chirurgie și va mai sta în spital o perioadă.

"Pacienta a fost adusă cu multiple traumatisme și plăgi și se află sub supraveghere medicală", spune Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Agresorul își recunoaște vina. "Eu oricum sunt bolnav și am zis că dacă tot mor măcar să mai beau ceva. Ne-am luat la bătaie și din greșeală i-am tăiat degetele. I-am cerut iertare și s-a rezolvat problema", spune Petrea Olaru (75 ani).

Poliția a intrat însă pe fir și a deschis o anchetă. "Știm că este vorba de un conflict între soți. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale stabilit de legiști se va face încadrarea juridică a faptei", ne-a spus inspector Gabriel Ștefănescu, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite