Bacău: Strada Vasile Pârvan, iadul şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia trenează de mai bine de un an, însă de şase luni ea a devenit insuportabilă pentru şoferi şi pentru locuitorii zonei.

Strada Vasile Pârvan din cartierul CFR a devenit în ultimul an un adevărat coşmar pentru băcăuanii aflaţi în trafic. Ei sunt nevoiţi să facă slalom printre canale neacoperite, gropi şi denivelări.

Deşi locuitorii din zonă spun că strada a fost reparată în urmă cu un an, ei acuză şefii Primăriei că lucrările s-au făcut de mântuială. Stratul de asfalt turnat pe strada Vasile Pârvan a fost turnat atât de subţire încât nu a reuşit să acopere gropile şi canalele deja existente. Georgeta Darabagiu, locuieşte de peste 30 de ani în cartierul CFR şi spune că strada nu a arătat niciodată atât de rău.

„Au făcut canale noi şi înalte, dar n-au turnat suficient asfalt cât să niveleze şoseaua. Văd în fiecare minut maşini care nu ştiu cum să mai evite ditamai gropile“, a afirmat femeia. 

O nouă licitaţie la anul

Conducătorii auto îşi pun mâinile în cap, se înarmează cu răbdare şi, cu viteza melcului, încearcă să traverseze strada fără să-şi strice maşinile. „Am câteva luni de când nu mai ştiu pe unde să o iau când merg pe strada asta. Cine îmi plăteşte piesele de la maşină când se strică?“, se întreabă Eugen Poienaru, şofer. 

Primăria Bacău recunoaşte că strada arată jalnic. „Am avut probleme cu cei care au efectuat lucrările. Acum suntem în căutarea unui executant. Va trebui să organizăm o licitaţie. Nu cred că începem lucrările anul acesta“, a declarat Dragoş Luchian, viceprimarul Bacăului. Locuitorii cartierului CFR au turnat bitum în gropile din faţa propriilor porţi şi au împrăştiat prundiş. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite