Bacău: Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păpuşarii vor juca pentru publicul băcăuan, duminică, de la ora 11.00, la Teatrul de Animaţie piesa „Stan Păţitu“, în regia lui Bogdan Ulmu.

Actorii care vor da viaţă personajelor din povestea lui Ion Creangă sunt Cristi Bratu, Marlene Duduman Ulmu, Andreea Sandu, Sorina Moian, Alice Volbea, Liliana Isbândă şi Eugen Ionescu. „Vrem să oferim copiilor un spetacol inedit, mai ales că a fost 1 iunie“, ne-a declarat Andreea Sandu, directorul Teatrului de Animaţie Bacău.

FESTIVAL

Paradă a motocicliştilor în centrul oraşului
Bacăul va găzdui, în perioada 11, 12 şi 13 iunie, cea de-a X-a ediţie a Festivalului Motors Bikers Party. Din programul manifestării nu vor lipsi concursurile specifice, parada de motociclişti, dar şi cascadorii în faţa Prefecturii. Mai mult, pe 11 iunie, băcăuanii sunt aşteptaţi la Insula de Agrement unde va avea loc un concert, de la ora 20.00. Pe scenă sunt aşteptaţi să urce Acral Necrosis şi Paraziţii. Petrecerea va continua şi pe 12 iunie când, în lumina reflectoarelor, în acelaşi spaţiu vor cânta pentru pasionaţii de motoare trupele Kumba, Speak Floyd şi Trenul de Noapte.

Sâmbătă

Program artistic la mănăstirea din Agăş
Pasionaţii de literatură sunt aşteptaţi în acest weekend la Mănăstirea Diaconeşti, din localitatea Agăş, să participe la o serie de manifestări în memoria scriitorului Andrei Vartic. Oaspeţii sunt aşteptaţi de reprezentanţii Asociaţiei Culturale „Pro Basarabia şi Bucovina“ sâmbătă, la ora 11.30, la Mănăstirea Diaconeşti. Organizatorii au anunţat lansarea cărţii „Pendulul de la miezul nopţii“, a scriitorului trecut în nefiinţă în urmă cu un an. Manifestările vor continua mâine după-amiază cu un program artistic susţinut de Ansamblul „Haiducii“ din Costeşti-Ialoveni.

Petrecere 
Maraton de dans la Baumax
Băcăuanii sunt aşteptaţi pe 12 iunie, în parcarea de la Baumax, la a V-a ediţie a unui maraton de dans de 12 ore. Distracţia va începe de la ora 22.00 şi vor fi prezenţi cei mai în vogă DJ. Nu vor lipsi jocurile de lumini şi lasere.

Sâmbătă
Invitaţie la lectură
Pasionaţii de cărţi sunt invitaţi mâine, de la 14.00, în Piaţa Tricolorului să ia parte la acţiunea „Bacăul citeşte. Lecturi urbane“. Aceştia vor avea ocazia să citească câteva ore cărţi aduse de mai multe edituri şi ţară.

Sâmbătă
Cros la Arena Mall
Persoanele pasionate de sport sunt aşteptate la Arena Mall, sâmbătă, la un cros olimpic. Startul competiţiei se va da la ora 10.00 pentru copii şi ora 10.30 pentru adulţi. Câştigătorii vor primi diplome şi premii.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite