Bacău: Spectacol de dans contemporan la Centrul de Cultură George Apostu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine seară publicul băcăuan va avea ocazia de a se întâlni cu Gianfranco Celestino și interpreta Alessandra Coppola care vor face o prezentare informală a proiectului „Travel Diaries - first stop: Bacău, Romania". La realizarea acestuia a lucrat în primă parte și Rajivan Ayyappan, compozitor, muzician şi artist vizual, originar din  India.

Centrul Internațional de Cultură  și Arte "George Apostu" va găzdui mâine seară de la ora 18.00 un spectacol de dans contemporan.

Pentru public vor evolua în „Travel Diaries - first stop: Bacău, Romania", Gianfranco Celestino și interpreta Alessandra Coppola, prezenți în Bacău cu prilejul celei de a doua etape a  programului  de rezidenţă artistică din cadrul proiectului ArtistNe(s)t "Rezidenţă, dans contemporan". Programul este derulat în parteneriat cu  Centre de création chorégraphique  Trois C-L din  Luxemburg, în perioada cuprinsă între 2009 și 2011.

În conformitate cu clauzele parteneriatului româno-luxemburghez, în urma concursului naţional organizat în această primăvară, Centrul Internaţional de Cultură şi Arte „George Apostu" Bacău a declarat câştigător proiectul "BACK TO ZERO/ questioning my bod", al coregrafei Carmen Gianina Coţofană.

În luna iulie ea se va afla la Centre de création chorégraphique  Trois C-L  din Luxemburg, pentru a realiza rezidenţa susţinută financiar de centrul de cultură băcăuan, Asociaţia „ArtistNe(s)t" şi Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Artista va fi prezentată publicului băcăuan mâine seară.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite