Bacău: Spațiile verzi din municipiu vor fi ”păzite” cu un nou regulamet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferii nu mai au voie să parcheze pe spațiile verzi iar cine taie un copac trebuie să planteze în loc alți trei arbori. Cine nu respectă noile reglementări votate ieri de către consilierii locali riscă să plătească amenzi ce pot ajunge până la 2.000 de lei

Parcurile de agrement și zonele urbane din municipiul Bacău se vor afla, începând din luna septembrie, sub oblăduirea unui nou regulament. Conform hătărârii votate ieri de către consilierii locali cei care vor dori să iasă la grătare în interiorul spațiilor verzi din parcuri, păduri de agrement sau grădini publice își pot lua gândul de la această plăcere.

Dacă până acum o astfel de restricție era valabilă doar pe Insula de Agrement și în Parcul Gherăiești  ea a fost extinsă în tot municipiul Bacău. "Singurele grătare care vor putea fi folosite sunt cele amplasate în locuri special amenajate de către administratorii spațiilor respective. Amenda pentru cei care nu respectă decizia este cuprinsă între 100 și 1.000 de lei", se arată în hotărârea consilierilor locali. Viață grea vor avea și șoferii care s-au obișnuit să își parcheze mașinile pe spațiile verzi.

Cei care vor fi prinși că își lasă autoturismele în aliniamentele stradale, în spațiile verzi adiacente blocurilor sau în parcuri de agrement vor trebui să plătească o amendă de 1.000 de lei.

MAI MULTE CITIȚI ÎN:

image
Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite