Bacău: Şi-a băgat soţia în mormânt cu ciocanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani din satul băcăuan Ciutureşti şi-a lovit soţia cu tot ce i-a căzut în mână, până a lăsat-o fără suflare. Benone Păvăloaie a mai fost arestat, în urmă cu doi ani, după ce a fost de acord să-şi vândă doi din cei cinci copii unor presupuşi traficanţi de organe.

Bărbatul o suspecta pe nevasta sa, Oana Păvăloaie (21 de ani), că l-a înşelat cât el a stat în puşcărie.

Medicii legişti afirmă că tânăra a murit din cauza loviturilor primite pe întregul corp, după ce a fost lovită cu pumnii, cu un ciomag, dar şi cu un ciocan.
„Cauza morţii a fost edem cerebral. Avea hematoame pe tot corpul. A lovit-o unde a apucat“, a explicat medicul legist Marcel Bădără. Cei trei copii ai soţilor Păvăloaie, cu vârste între 1 şi 4 ani, au fost preluaţi în regim de urgenţă de Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială (DGASPC) Bacău. „Cel mic a fost luat deja de un asistent maternal, iar ceilalţi doi sunt într-un centru rezidenţial şi primesc consiliere psihologică, deoarece au asistat la crimă“, a declarat Alina Iftode, purtător de cuvânt al DGASPC Bacău.

Acuzat de trafic cu minori

Bărbatul care riscă acum 20 de ani de puşcărie, mai este anchetat într-un alt dosar deoarece în urmă cu mai bine de un an a fost de acord să-şi vândă pentru 12.000 de euro doi dintre copiii săi unor presupuşi traficanţi de organe. Bărbatul a fost arestat preventiv cinci luni, însă instanţa Curţii de Apel Bacău a decis că omul poate fi cercetat în libertate. Cei doi copii, care ar fi urmat să fie vânduţi au fost preluaţi încă de acum un an de DGASPC Bacău şi daţi în grija unor asistenţi maternali.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite