Bacău: Sechestrat, bătut și umilit pentru un telefon mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 22 de ani este internat la Secția Chirurgie a Spitalului Județean Bacău și se află în stare de șoc

Ionuț Ursache, de 22 de ani din Bacău a fost adus în stare de şoc și cu multiple traumatisme la Spitalul Județean de Urgențe (SJU) Bacău.El a povestit poliţiştilor că a fost luat pe sus din discotecă de patru tineri pe care nu-i cunoştea, dus într-un apartament lângă gară și obligat să recunoască faptul că a furat un telefon mobil." M-au lovit cu pumnii şi picioarele, au încercat să-mi taie un deget cu sabia, apoi m-au pus să le pup mâinile şi să le ling picioarele. M-au crestat pe tot corpul", a spus tânărul de 22 de ani.

"Mi s-a părut că erau drogați şi-mi spuneau să le dau telefonul. Eu nici nu știam despre ce telefon este vorba. Cel mai mic cred că avea 16 ani, iar cel mai mare, vreo 20", a mai adăugat Ursache.

Calculator în schimbul vieții

El a mai povestit că, spre dimineață i-a convins pe cei patru agresori să-l lase în pace în schimbul calculatorului său. "Au luat un taxi şi m-au dus până în faţa blocului. Acolo au sărit iar pe mine cu pumnii şi cu o sabie", a mai adăugat tânărul.

Vecinii au fost cei care l-au salvat şi l-au transportat la spital. "Pacientul a fost adus în stare de şoc, cu multiple traumatisme. El va rămâne internat câteva zile", a declarat dr. Ionel Chichiriţă, medic SJU Bacău.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru agresori." Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii autorilor şi a împrejurărilor exacte în care s-a comis fapta", a declarat subinspector Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt  IPJ Bacău.

Medicii spun că după ce va ieși din starea de șoc, tânărul va avea nevoie de o consiliere psihologică pentru a nu ramâne cu sechele în urma traumelor suferite.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite