Bacău: Sechelariu rămâne stăpân pe transportul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atâta timp cât procesul este pe rol firma de transport a lui Sechelariu rămâne singurul operator din municipiu. Prefectura Bacău a depus astăzi contestație la decizia Primărie de a scoate la licitație trasele din oraș.

Traseele de transport public din Bacău nu vor mai fi scoase la licitație. Prefectura Bacău a depus astăzi plângere în instanță în care contestă decizia Primăriei Bacău de a schimba operatorul de transport în comun. Licitația ar fi trebuit să aibă loc pe data de 17 iulie.”S-au găsit elemente în hotărârea dată de Primărie care nu sunt conforme cu legile Uniunii Europene și nici cu cele românești. De aceea s-a admis contestația în instanță ”, a declarat Claudiu Bălan, prefectul județului.

Omul de afaceri Dumitru Sechelariu, proprietarul  firmei SC Transport Public , nu este încântat de vestea primită. "Am pierderi până acum de peste 100 de mii de euro cu această firmă. Nu sunt deloc bucuros că eu rămân cu transportul în Bacău. Dacă nu câștig bani de ce să rămân cu afacerea pe cap? Vreau să o vând! Se va găsi un cumpărător", a declarat Sechelariu.

De cealaltă parte, Primăria Bacău se arată surprinsă de inițiativa Prefecturii și nu înțelege motivația prefectului de a contesta decizia. "Voi avea o discuție cu prefectul pentru a lămuri situația. Trebuie să fie un argument solid", a declarat Dragoș Luchian, viceprimarul Bacăului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite